ANGAJARI

Vino in echipa noastra!

Tokyo Bay Sushi este un restaurant japonez de renume din inima orașului nostru și suntem în căutarea unui bucătar talentat și pasionat pentru a se alătura echipei noastre. Dacă sunteți un maestru în arta pregătirii sushi-ului sau dacă aveți experiență în domeniul culinar și sunteți gata să vă dezvoltați abilitățile într-o nouă direcție, acesta ar putea fi locul potrivit pentru dumneavoastră.

Ce vă oferim:

  1. Salariu Motivant: Suntem conștienți de valoarea pe care un bucătar talentat o aduce într-un restaurant, și suntem dispuși să oferim un salariu motivant pentru a vă recunoaște competențele și eforturile depuse. Ne asigurăm că munca dumneavoastră este bine răsplătită.
  2. Oportunități de Dezvoltare: La Tokyo Bay Sushi, ne angajăm să vă ajutăm să vă dezvoltați și să vă perfecționați abilitățile în arta sushi-ului. Dacă aveți experiență în domeniul culinar, veți avea ocazia să vă specializați în prepararea sushi-ului și să învățați tehnici tradiționale japoneze de la bucătari cu experiență.
  3. Ambianță Prietenoasă: Suntem mândri de atmosfera prietenoasă și relaxată pe care o oferim clienților noștri, și dorim să avem o echipă de bucătari care împărtășesc aceeași viziune. Vă veți simți ca acasă în mediul nostru de lucru.
  4. Echipă Unită: Echipa noastră este unită și sprijină reciproc în fiecare zi. Vom lucra împreună pentru a asigura că clienții noștri primesc cele mai delicioase și autentice preparate sushi.

Ce ne dorim de la dumneavoastră:

  1. Experiență avantajoasă: Deși nu este obligatorie, experiența anterioară în pregătirea sushi-ului sau în domeniul culinar poate fi un avantaj. Suntem dispuși să instruim și să dezvoltăm abilitățile persoanelor cu potențial, dar experiența în domeniul alimentației este întotdeauna binevenită.
  2. Pasiune și Dedicație: Dorim să avem în echipă oameni care iubesc ceea ce fac și sunt dedicați artei sushi-ului. Creativitatea și atenția la detalii sunt calități esențiale în acest domeniu.
  3. Abilități de Lucru în Echipă: Colaborarea cu colegii de echipă este vitală pentru reușita noastră. Dorim să avem o echipă care să lucreze împreună pentru a oferi cea mai bună experiență culinară clienților noștri.

Dacă sunteți interesat să vă alăturați echipei noastre și să vă dezvoltați o carieră în arta sushi-ului, vă rugăm să ne trimiteți CV-ul dumneavoastră și o scurtă scrisoare de intenție la adresa noastră de email sau să veniți direct la restaurant pentru o discuție mai detaliată.

La Tokyo Bay Sushi, suntem dedicați aducerii autenticității japoneze în farfurie și suntem încântați să avem șansa de a lucra cu persoane pasionate și talentate pentru a continua această tradiție. Așteptăm cu nerăbdare să vă cunoaștem și să vedem cum puteți contribui la succesul nostru continuu.

Our Clients

Postal codes Canada Postcodes Australia Hospitals in United States current time local time Zip code USA Telefon contact Romania TV RTV telefon contact Raiffeisen Bank apartamente noi galata Numar telefon contact bebelusi evolutie
COMANDA PRIN TELEFON
TRIMITE MESAJ
ONLINE
EVE - WhatsApp
Numele meu este Eve si sunt aici pentru a va prelua comanda dumneavoastra.