Despre noi

Tokyo Bay Sushi by Le Roi du Caviar

Conceptul TOKYO BAY SUSHI by Le Roi du Caviar s-a nascut din pasiunea unor oameni pentru  cultura si traditiile japoneze.

Pentru majoritatea dintre noi, perceptia este ca sushi reprezinta un preparat de lux. Cu toate acestea, sushi ca si preparat, a fost pe vremuri o mancare populara destinata oamenilor de la baza piramidei sociale. Si, in ciuda ritualului gastronomic complex din zilele de astazi, era servit in boluri de bambus sau pe o frunza de brusture la coltul strazii.

TOKYO BAY SUSHI by Le Roi du Caviar este un concept unic care isi propune sa duca la un alt nivel acest preparat.

TOKYO BAY SUSHI by Le Roi du Caviar reprezinta diversitatea gustului, stralucirea bucatariei japoneze, noi impresii si o abordare moderna a lumii gastronomice. Asadar, ne propunem sa transpunem cultura alimentara japoneza intr-o arta minimalista, geometric pluri cromatica, in concordanta cu calitatile estetice ale aceste bucatarii. Gustul desavarsit obtinut de catre Cheful nostru, printr-o maiestrie de inalta calitate si modul intuitiv de prezentare a acestor produse va satisface si cele mai rafinate si exigente gusturi.

TOKYO BAY SUSHI by Le Roi du Caviar  este despre eleganta, rafinament si BUN GUST!

telefon contact Antena 3 Telefon contact Romania TV RTV telefon contact Unicredit Bank telefon contact Raiffeisen Bank hormigon impreso Murcia apartamente noi galata Numar telefon contact bebelusi evolutie pret selfie 360 Iasi Hormigon pulido Cuenca
COMANDA PRIN TELEFON
TRIMITE MESAJ
ONLINE
EVE - WhatsApp
Numele meu este Eve si sunt aici pentru a va prelua comanda dumneavoastra.