Delivery: Tokyo Bay Sushi Tesatura

Conceptul TOKYO BAY SUSHI by Le Roi du Caviar s-a nascut din pasiunea unor oameni pentru  cultura si traditiile japoneze.

Pentru majoritatea dintre noi, perceptia este ca sushi reprezinta un preparat de lux. Cu toate acestea, sushi ca si preparat, a fost pe vremuri o mancare populara destinata oamenilor de la baza piramidei sociale. Si, in ciuda ritualului gastronomic complex din zilele de astazi, era servit in boluri de bambus sau pe o frunza de brusture la coltul strazii.

Comenzi telefonice:  0748.212.199

Sushi Tesatura

Sushi cu livrare rapida in Tesatura

Sushi Set Sake Titzu (8 buc)

Orez, crema de branza, somon, ceapa verde

38.00 lei
New
Sushi Set Philadelphia Crevete Tempura (8 buc)

Orez, crema de branza, castravete, crevete tempura

45.00 lei
New
Sushi Set California Somon Tempura (8 buc)

Orez, tobiko red, maioneza, somon tempura, castraveti

45.00 lei
New
Sushi Set Hiashi Unagi (8 buc)

Orez, crema de branza, țipar, castravete, salata wakame, sos unagi

50.00 lei
New
Sushi Set Tempura cu Somon (8 buc)

Orez, crema de branza, somon, tobiko red, avocado

50.00 lei
New
Sushi Set California Classic (8 buc)

Orez, tobiko red, maioneza japoneza, castraveti, crab

40.00 lei
New

Livrare Tokyo Bay Sushi in zona Tesatura, Iasi

Tokyo Bay Sushi Tesatura este restaurantul care aduce cinste artei culinare asiatice. Bucătarii noștri experimentati ating perfecțiunea în alegerea și pregătirea materiei prime, tehnica de gătit atent cizelată și stilul creativ care dezvăluie o cultură nouă pentru România. Vă așteptăm în locațiile noastre dar vă punem la dispoziție și serviciile de catering sau livrare gratuită în toate sectoarele Bucureștiului.

Tokyo Bay Sushi este mai mult decât un simplu restaurant cu specific japonez. Aici puteți găsi gustul 100% autentic al bucatariei japoneze obtinut prin preparate de inalta calitate atent selectionate. Punem accent pe gustul intens al produselor proaspete, îmbinarea perfecta a condimentelor și echilibrul dintre gust și aspect, pentru a crea o savoare de neuitat.

Cum comand sushi cu livrare in Tesatura?

Te-ai decis sa comanzi Sushi din cadrul restaurantului Tokyo Bay Sushi cu livrare in zona Tesatura? Nimic mai simplu! Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi telefonic la  0748.212.199 si comanda ta va fi preluata de unul din operatorii nostri. In cel mai scurt timp vei primi comanda Tokyo Bay Sushi la tine acasa sau la birou.

In ce zone din Iasi livram sushi?

Indiferent ca te afli in zona Copou, Gara, Bucium, Podu Ros, Tudor Vladimirescu, Alexandru cel Bun, Dacia, Frumoasa, Galata, Cug, Canta, Bularga, Nicolina, Tatarasi, Moara de Vant sau Tesatura, Tokyo Bay Sushi vine cu cele mai delicioare preparate din sushi la tine acasa!

COMANDA PRIN TELEFON
TRIMITE MESAJ
ONLINE
EVE - WhatsApp
Numele meu este Eve si sunt aici pentru a va prelua comanda dumneavoastra.